Verkoop gestart

We zijn gestart met de verkoop. Op de pagina Verkoopdocumentatie tref je alle informatie aan met betrekking tot de woningen. Kon je niet bij de start verkoop bijeenkomst aanwezig zijn, maar wil je toch een exemplaar van de verkoopbrochure ontvangen, stuur ons een bericht per e-mail of haal gerust een exemplaar op tijdens kantoortijden op ons kantoor aan de Willemsvaart 21 te Zwolle.

Inschrijven
Jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je daar je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heb je al een account dan kun je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Zodra je je account hebt geactiveerd of hebt ingelogd kom je in de Mijn omgeving van het project. Hier vind je onder andere het tabblad Online inschrijven. In de Mijn omgeving kun je te allen tijde jouw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Tip: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in jouw reclame of spambox terecht is gekomen. Zie je de mail niet? Bekijk dan jouw reclame of spambox.


We zien je inschrijving met belangstelling tegemoet!

Deel deze pagina:

Meer weten over Woonkansen in Wetering