Verkoop gestart, inschrijven kan tot maandag 17 juni 09:00 uur!

We zijn gestart met de verkoop. Op de pagina Verkoopdocumentatie tref je alle informatie aan met betrekking tot de woningen. Kon je niet bij de start verkoop bijeenkomst aanwezig zijn, maar wil je toch een exemplaar van de verkoopbrochure ontvangen, stuur ons een bericht per e-mail of haal gerust een exemplaar op tijdens kantoortijden op ons kantoor aan de Willemsvaart 21 te Zwolle.

Inschrijven
Jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je daar je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heb je al een account dan kun je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Zodra je je account hebt geactiveerd of hebt ingelogd kom je in de Mijn omgeving van het project. Hier vind je onder andere het tabblad Online inschrijven. In de Mijn omgeving kun je te allen tijde jouw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Tip: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in jouw reclame of spambox terecht is gekomen. Zie je de mail niet? Bekijk dan jouw reclame of spambox.

De toewijzing/loting
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de kavels toewijzen. Als wij meerdere inschrijvingen ontvangen voor hetzelfde kavel zal er een loting voor dit kavel plaatsvinden. Wij streven er naar om iedereen uiterlijk op 18 juni aanstaande te informeren over de uitkomst van de toewijzing c.q. loting. Bij toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek. We proberen deze zoveel mogelijk in te plannen op volgorde van bouwnummer. Grijp je mis, en wordt je geen woning toegewezen, dan wordt je automatisch op de reservelijst geplaatst.

We zien je inschrijving met belangstelling tegemoet!

Deel deze pagina:

Meer weten over Woonkansen in Wetering